Translate

viernes, 6 de octubre de 2017



Negociarà Madrid?   En català y en castellano.

Tots som conscients dels disbarats i mentides que el ‘gobierno Central’, tv o medis, ha arribat a dir e intentar amagar sobre la brutal repressió de la policia, que ha realitzat a cops sobre la gent en els punts electorals el 1 octubre 2017.   Cap de les dues parts, o sigui ni el “gobierno Central” ni el “govern de la Generalitat” vol entrar a negociar.  Uns i el altres s'han plantat forts, en que l’altre ha de rectificar els seus plans.  Dons bé, avui 6 d’octubre, tant el ministre de l’interior, el delegat del ‘gobierno’ a Catalunya, com també comandaments entremitjos de la GC. o PN, demanant perdo públicament per la brutalitat de les cargues policials sobre la gent que simplement volia votar, (independència SÍ o NO), en el referèndum de Catalunya, prohibit pel poder de Madrid.  En aquesta acció de disculpes, en el meu entendre, el ‘gobierno de Rajoy’, ja ha donat la confirmació als catalans per iniciar converses formals de negociació. Si això es confirma, serà els primer pas de més feblesa de una de les  parts, o sigui:
1. Negociació exigida de moltes entitats o governs a Rajoy.  O.-
2. Pressió del 'govern de Catalunya', que si no és negocia una sortida còmode per a les dues parts; Catalunya que per ella sola aporta quasi 1/4 part de l'economia e ingressos de tot l'estat, paralitzarà l'activitat del País.  Si això arribes, els creditors internacionals, "banca, etc..", es llençarien sobre el 'gobierno español'.  O sigui, Espanya en fallida.  Jo confio amb una negociació del “SENY” català.

SÍ NEGOCIARÁ!!!



Negociará Madrid?   En castellano.

Todos somos conscientes de los disparates y mentiras que el 'gobierno Central' y tv. o medios, ha llegado a decir y intentar ocultar sobre la brutal represión de la policía, que realizó a golpes sobre la gente en los puntos electorales el 01 de octubre 2017. Ninguna de las dos partes, o sea ni el "gobierno Central" ni el "gobierno de la Generalitat" quiere entrar a negociar. Unos y otros se han plantado fuertes, en que el otro debe rectificar sus planes. Pues bien, hoy 6 de octubre, tanto el ministro del interior, el delegado del 'Gobierno' en Catalunya, así como mandos intermedios de la GC. o PN, pidiendo perdón públicamente por la brutalidad de las cargas policiales sobre la gente que simplemente quería votar, (independencia SÍ o NO), en el referéndum de Cataluña, prohibido por el poder de Madrid. En esta acción de disculpas, en mi opinión, el 'Gobierno de Rajoy', ya ha dado la confirmación a los catalanes para iniciar conversaciones formales de negociación. Si esto es así, será el primer paso de mayor debilidad de una de las partes, o sea:
1.    Negociación exigida de muchas entidades o gobiernos a Rajoy. O.-
2.  Presión del 'gobierno de Catalunya', que si no se negocia una salida cómoda para las dos partes; Catalunya que por ella sola aporta casi 1/4 parte de la economía y ingresos de todo el estado, paralizará la actividad del País. Si esto llegase, los acreedores internacionales, "banca", se tirarían sobre el 'Gobierno español'. O sea, España en quiebra.  Yo confío con una negociación del “SENY” catalán.

SÍ NEGOCIARÁ !!!  

No hay comentarios:

Publicar un comentario