Translate

martes, 31 de octubre de 2017


El camí serà llarg.-

A la compareixença avui 31-10-2017, tots ho hem sentit de part del Sr. Puigdemont, (es considera el ‘President legítim de Catalunya’).   Ho ha dit des de ‘Brussel-les’, entre altres, en el cor d’Europa i per defensar la ‘República Catalana’; molt clarament ens ha explicat que el camí serà llarg i, que no vol involucrar a la ciutadania catalana, enfrontar-se a les formes de força del ‘gobierno de Madrid, i amb l’aplicat 155.  Des de fora de Catalunya, sense que els portin directes a la presó, ell i el seu equip podrà treballar, la resta d’equip des de aquí.

Personalment i des de el 1O. Tinc la conclusió que tot el procés el tenien i el tenen molt ben estudiat i amb els plans alternatius a, b, c, etc.  Han demostrat que no son il·lusos, a més de provocar el que els convé.   Molts detalls viscuts, (el primer, les miraculoses urnes i les paperetes pel “prohibit votar”; l’últim, el conseller ‘Santi Vila’, dimiteix dos dies abans que el ‘Parlament’ declarés l’independència, quasi segur per quedar net de responsabilitats; ara presentar-se per cap de llista, per a unes eleccions 21D, que marcaran les claredats que en Rajoy no volia.  Tot és estratègia  perfectament orquestrada amb solfa política d’alt nivell!!  La política que ens convé a Catalunya.

Ara que toca, tenir paciència, fer el dia a dia i esperar indicacions a seguir, en els esdeveniments que de segur vindran en les properes setmanes-mesos.  A l’Empordà diem: “El bo, fa de bon esperar!! Ep, no val desanimar-se!!  L’esperança és el últim que es perd.






No hay comentarios:

Publicar un comentario