Translate

jueves, 12 de septiembre de 2019








SÚBDIT.- Això és el que sóc d'Espanya, i per cultura franquista interessada e imposada.  Ignorància la meva, no ho sabia en els meus primers 65 anys.

El 12-9-2016, escrivia en el meu bloc
https://puigdemontras.blogspot.com, que jo estaria davant dels tancs quan entressin per la 'Diagonal'.

Ahir 11-9-2019, com molts centenars de milers decebuts, no vaig anar a la diada; en protesta dels nostres polítics; que una bona part i per una raó o altra, s'han debilitat personalment, s'han diluït de nou dins l'autonomisme. Quina vergonya, tot (per defensar les seves poltrones)!!!  Han traït a tot el poble independentista? Ja vindran, tard o d'hora i ens demanaran el vot. Llavors els direm: Ara no macos!  Començant per en Junqueres!!   A l'Empordà, amb molta ironia els diem: "que una meuca el bufi el cul"...

Volem deixar de ser súbdits i crear les nostres pròpies lleis (de tota mena de poble avançat, inclòs les de estrangeria)  i no dependre dels usurers i prepotència de la tirania de Madrid?: Molt simple, PACÍFICAMENT ATUREM EL PAÍS...!!! en menys D'UN MES de durada, serem independents!!!

Llavors l'Europa dels €uros, si veu que no cobrarà el deute impagable d'Espanya, SÍ que ens recolzarà al Poble Català i Sobiranista...!!! ELS NOSTRES ABANS PASSATS HAN SIGUT ELS  ESCLAUS "del reyno": ESCLAFATS, TORTURATS, VIOLATS, PERSEGUITS DE LA SEVA TIRANIA I MATATS O SACRIFICATS D'HORRIBLES MANERES...!!!  NOSALTRES SOM ELS SEUS SÚBDITS “del imperi hispà”, BURROS DE TREBALL I EL SEU MOTOR, A MÉS D'OPRIMITS I ESPOLIATS...!!! PROU DE TANTA VEXACIÓ...!!! AIXEQUEM-NÓS DEL MAL SON DE CADA DIA...!!! SOM-HI...!!! HO U FEM PRÒXIMAMENT HO DESAPAREIXEREM PER SEMPRE. DARRERE NOSTRE I TENIM ELS FILLS, NÉTS I EL SEU FUTUR... TAMBÉ EL BENESTAR I EL SER O NO SER DE CATALUNYA...!!!  O ARA O MAI...!!!  AQUESTA SERÀ l'aturada pacífica dels JUBILATS  JOVES I JOVES ESTUDIANTS...!!!  En direm: "l’alçament dels JOVES"...!!!

Que soc agosarat amb la proposta que faig; és l’equivalent dels que diuen altres en tots els medis: “¡QUE a CATALUNYA SE LES VUELVA A APLICAR EL 155)!!!”

Joaquim Puig.   Fes-ho córrer!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario