Translate

sábado, 21 de septiembre de 2019


DEUTE I GLOBALITZACIÓ



Al deute d'Espanya a 19-09-2019, de més del bilió de deute (similar al PIB de tot el País) , cal afegir-hi 140.000.000 €., per repetició d'eleccions generals el 10N..  Quina collonada més cara!!!  Ja ens imaginàvem que al caprici del poder de l'Ibex-35, si no els agradava un hipotètic acord de coalició d'esquerres a Madrid, votaríem de nou.


Ens prenen i ens volen titelles, tots però tots els governants...!!! Els d'allà i els d'aquí...!!!  Part dels nostres dirigents o ex dirigents d'aquí, ja es baixen els pantalons i proposen recuperar l'estatut del 2006.


CATALUNYA, No cal esperar molt a independitzar-nos o ens veurem arrossegats a la misèria econòmica de la marca hispànica...!!!


Amb la globalització, que és el resum de la concentració d'autoritarisme dels grans capitals, multinacionals i del poder dels clans mandataris; aquets ens volen diluïts i barrejats arreu, amb totes les ètnies possibles; així cada cop els pobles seran més submisos.  Amb >:< 50 anys, les inèrcies mundials, faran que les ‘nétes i nets’, estaran de PLE dins dels ramats de la submissió globalitzada...!!! Que Déu els/les empari...!


Fa un cert temps, els deia als meus fills: "La meva generació, ens hem deslliurat de guerres, viscut el respecta i la consideració dins l'empresa, també a fora o sigui al carrer, atenció social i humana, amb treball estabilitat econòmica dins la família i entrat a l'era automobilista i tecnològica"; la vostra generació serà la de competició i estres; les vostres filles/fills hauran de lidiar amb l'angoixa del dia a dia i demà que campi qui pugui per accés de tecnologia global, manca de respecte i desvirtuats els serveis d’atenció social i valors humans.  Fins i tot pot ser que:  “Menjaran els que tinguin terra i protegeixin ben guardats els cultius”.



Encara més fotut, les violències de tots tipus, “increxendo”!
Dels pocs països que en poden quedar exclosos de la deshumanització, probablement en serà Suïssa i algun de nòrdic...!!!



Joaquim Puig Sabater.

No hay comentarios:

Publicar un comentario