Translate

miércoles, 18 de julio de 2018


En Català.-

El per què de tot plegat?  18-07-2018


Alguna altre vegada us he comentat que jo, fins fa pocs anys deia: Soc català i espanyol.  Innocent de mi.  Tinc que confessar que mai m’ha agradat l’historia.  Ni m’agradarà conèixer si aquest rei, comte o marquès, abat o abadessa feia això o l’altre.  Pràcticament tots, procuraven pels seus interessos que els proporcionava el poder.  I com? Molt senzill.  A costa de la pobre, planera i senzilla gent dels pobles o llogarets; tot sovint abandonats a la seva humil sort; naturalment els joves eren reclutats, per defensar els dominis i morir pels capricis del tot poderós “noble senyor”.  Morir per a la Pàtria de qui?  Per a la riquesa del rei, la del seu primer ministre?  Ells que prediquen la Pàtria, no van a les guerres a morir.  Els pobres que van a la guerra, es moren i es queden sense Pàtria.  La paraula Pàtria és un interès, (per no dir una estafa), a favor dels poderosos!! 


I tot sabeu per què? Justament perquè els rancis i tot sovint pervertits governants, inclosos alguns portadors d’hàbits, els convenia que els seus súbdits fossin analfabets; així amb la por, els podien dominar i fer creure el que volien, fins i tot a nivells d’esclavitud; recordem els feudals, a més tenien “dret a cuixa”.  No cal anar molt lluny amb el temps; encara en els anys 60/70, a la Espanya profunda o caciquista, no treballava tothom qui volia; treballaves si eres servicial/a, llepa culs i callada, (amb sort no l’embarassaven a la seva sort), tot per un mal àpat al dia,  (sense cap classe de servei social).  El que era “protestón”, el consideraven ‘rebel mala persona’ i no tenia altre sortida que allistar-se amb algun exèrcit, guàrdia civil o emigrar, acollit i establer a Catalunya, Europa o també embarcar-se cap a les Amèriques o mal viure amb quatre cabres a la muntanya!


Aquest no és ben bé el meu cas, però sí, a mi i molts milions de catalans com jo i també a tots els espanyols, encara en els 40/70, ens adoctrinaren cantant a l’escola amb el braç enlairat, i des de ja feia segles amb l’historia falsejada; per tal de mantenir-nos sotmesos, atemorits, quiets i pacífics.  Mentrestant l’estirp dictatorial del poder polític, financer i eclesiàstic, campaven a les seves amples.  Així i durant segles es construïren la majoria de grans monuments i temples, amb semi esclavitud o simplement amb l’únic dret d’un tall de pa al dia i a cops de fuet. (No se si l’últim, el denigrant, el del “Valle de los Caidos”, amb presoners (a treballs forçats a cops de culata de mosquetó), de la guerra del cop d’estat franquista.  Quina vergonya de mandataris espanyols!!!  Aquesta és l’Espanya que alguns d’esquerres també encara defensen ”A POR ELLOS”).   De tant en tant en sortia algun mandatari o personatge decent, però aquest, aviat el treien del mig.  Que ha passat recentment amb alguns? De repent han tingut malalties o accidents fatals!!


Gràcies al M. Rajoy, m’has fet (ens has fet parar atenció) i veure una mica més enllà, per la (intencionada i mal informada historia, especialment per l’adoctrinament espanyolista).  Els que vivim a Catalunya, som els súbdits colonitzats a la força, pel imperialisme pervers i d’entranyes guerristes colonitzadores; aplicant el poder fins a les últimes conseqüències i des de fa segles, (bombardejant sistemàticament BARCELONA i altres parts de Catalunya.  El poder prepotent dels regnats imperialistes espanyols; d’apropiar-se a la força del que no és seu, per tal d’enriquir-se; i de la forma més perversa, matant en el passat, als seus ciutadans, amb bombes i afusellant sense contemplacions. 
 

Ja fa temps, però ara més que mai s’està destapant “la corrupció” espanyolista del tot poderós armat, (amb els seus criteris dominats i colonitzadors, també ara els veiem  l’estirp); amb tota classe de trampes il·legals per tal de demostrar el que amb situació democràtica no és demostrable.  Ara i una vegada més, i tot per un grapat de vots, enganyant una vegada darrera altra a bona gent de tot el poble espanyol.  El que deia al principi, ens volen que continuem oprimits i ser desconeixedors de la realitat, àmpliament falsejada pels aparells mediàtics de l’Estat.  Aquesta situació, als poderosos irresponsables, a més els permet fer tota classe de prevaricacions i fraus, etc...  Resultat,


·     Espanya, amb el seu deute per sobre del PIB, entrarà a la ‘banca rota’?

·     Espanya, cada vegada més, menys creïbles a Europa i al Món.

·     Creieu que els espanyols decents, per patriotisme volen seguir així?

·     Creieu que els espanyols decents, volen pensió de + 0,25

·     Creieu que els espanyols decents, volen seguir amb “enchufismo+amiguismo” dins del poder?

·     Creieu que els espanyols decents, accepten tanta malversació en el poder?   

*****

·     Espanyol decent, amic o familiar meu; per patriotisme, vols continuar sent enganyat i adoctrinat pels cacics corruptes, que varen obligar als teus pares i avis a marxar de la seva terra?  Recorda, molts acollits i establers a Catalunya?

*****

·     Fa més de tres segles que Catalunya patim ser envaïts pel colonialisme borbònic.

*****

·     Creieu que Catalunya, volem seguir sotmesos i adoctrinats?

·     Creieu que els catalans tots, volem seguir aguantant l’Espanya dels corruptes?

·     Creieu que els catalans tots, volem seguir amb l’espoli del poder central?

·     Creieu que els catalans tots, volem seguir escoltant allò de: “A POR ELLOS” i suportant sobre el cos les porres i la violència dels opressors i les presons?


Gràcies M. Rajoy.   Per obrir-nos els ulls a milions de persones i les portes de la solució.  El teu poder, avui ja perdut; l’ha vençut el teu inepte i corrupte equip d’assessors  i  la teva pròpia mancança de diàleg, prepotència i prevaricació!!!


Després de la llarga llista d’escàndols de l’élite espanyola, la penúltima els masters; i l’última per avui, es diu “Corinna”; fot en evidència i per terra les més altes estructures d’un Estat corrupte, (queda oberta i ben oberta la caixa de Pandora...).


El que, 

·     Creieu que Espanya té capacitat moral, treballadora, intel·lectual, cultural, científica, industrial, econòmica, administrativa per adoctrinar a tots els catalans de Catalunya???

·     Creieu que Espanya, ha de continuar espoliant Catalunya?

·     Creieu que Espanya, és creïble a Europa?

·     Creieu que Espanya, entrarà amb fallida com Grècia?

·     Creieu que Espanya, pagarà a Europa el deute del “despilfarro de la gestión política y económico del poder central”?

*****

?? SOLUCIÓ !!

·     Una part del deute espanyol, el pagarà Catalunya, amb la negociació de independència acordada amb Europa!!; per això a la UE, els convé que Puigdemont romandrà a Alemanya,

·     També a Europa, el convé que Puigdemont segueixi a Alemanya, per tal que no pugui negociar el salt independentista amb un tercer país, que no pertanyi ni a la UE, ni a la OTAN; per raons de enclavament estratègic econòmic-gasistic-polític-militar de Catalunya.


Que dubteu que si Puigdemont estigui fent només ell tots aquests passos?  Ens fem unes preguntes.-

·     Qui va pagar les urnes i tot el desplegament de l’1 d’octubre?

·     Qui paga l’estada europea de tots els consellers i president?

·     Qui paga tots els advocats d’aquí i d’allà?

·     Qui paga tots els assessors polítics del president Puigdemont?

·     Qui paga a tots els serveis de seguretat?

·     Qui paga tots els viatges de advocats, seguretat i assessors polítics?

·     Qui intervé perquè no extraditin a tots ells?

·     Qui evitarà la fallida espanyola? Perquè no arrastri a Europa?

·     Quins interessos internacionals ens mouen sense ser vistos?

·     Quina potència o potències hi han al darrera de tot plegat?


Recordo.- 

Aquesta situació, no la ha provocat en Puigdemont.  Aquest intrèpid home, ningú el coneixia quan el 2006 el PSOE ens retallaren l’estatut en el Congres dels Diputats.  Tampoc en Puigdemont existia en política quan en el 2010 el PP i M.Rajoy ens el retallaren encara més als tribunals afins a ells.
 

Que tots tinguem sort.... ‘La sort no ve mai sola, s’ha de buscar. Els uns per pagar el deute i resituar-se; pobres espanyols!!!  Els altres, nosaltres els catalans TOTS, tallar d’un estat de REGIM imperialista, caciquista, explotador, corrupte, sobrecarregat de funcionaris i ficticis assessors a sou; de aeroports sense avions i AVE sense passatgers, etc... 


Per què el poder espanyol ens volen amb la corda al coll?  De sempre i ni més ni menys tots els que vivim i treballem a Catalunya, ens han fet de la nostra capacitat i esforç, la seva gallina dels OUS d’OR.  (Contra la nostra voluntat i per la força de les armes, ja que no pudien d’una altre forma)


*** En cap cas a Catalunya, ens convé ser una nació associada a Espanya. Tampoc ens convé un concert a la ‘vasca’. Espanya no compleix mai el pactes!!


O sigui, nosaltres volem i tenim el dret democràtic, de tornar a ser i de nou la “República de CATALUNYA”!!!  Independents de la tirania i espoli del poder espanyolista.  Catalunya lliure i sobirana com havia estat segles enrere, d’abans que existís la pròpia Espanya.    



No hay comentarios:

Publicar un comentario